Over de auteur

Gillian de Bruin is  de Auteur van het boek en is Ervaringsdeskundige, Personal Trainer en Lifecoach. Zij is afgestudeerd in Communicatie aan de Hogeschool in Rotterdam en heeft daarnaast verschillende sportopleidingen doorlopen en de opleiding Lifecoach met succes afgerond. Na een burn-out op vroege leeftijd, ontdekte zij haar passie. Anderen leren om gelukkig te zijn met zichzelf en het leven dat je leidt. 

Gillian de bruin

Van buiten kan het er mooi uitzien, maar hoe zit het van binnen?

Gillian de Bruin

Gillian is de auteur van het boek 'De YES-formule. In drie stappen naar jouw mooiste leven'. Als je het even allemaal niet meer ziet zitten en het leven lijkt te zwaar en hectisch te zijn, helpt dit boek je te starten om actie te ondernemen richting de weg naar een gezondere, zelfverzekerde en gelukkigere versie van jezelf. Gillian groeide op in Capelle aan den IJssel en verhuisde op haar vijfentwintigste naar Rotterdam.

Achtergrond

Toen Gillian voor haar tweede keer was getroffen door een burn-out, werd ze gedwongen om haar leven onder de loep te nemen. Dit zorgde ervoor dat zij het besluit maakte om zich nooit meer zo te voelen, door controle te nemen over haar eigen leven. Geleidelijk zorgde Gillian ervoor dat ze overzicht kreeg over haar leven, een positieve mindset te ontwikkelen, opleidingen volgde om de kwaliteit van haar bedrijf te waarborgen en gelukkig te zijn met haar leven. Op de weg hiernaar toe heeft ze wat fouten gemaakt, maar had er nu plezier in om het op te lossen om zo de vraagstukken van een ander gemakkelijker te begrijpen en aan te pakken.

Eigen Kracht

Gillian gelooft in de kracht in jezelf. Ze is ervan overtuigd dat met genoeg kennis en vastberadenheid, iedereen hun doelen kan behalen, stap voor stap. Gillian's doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen, de beste versie van zichzelf te worden.

De sleutel tot succes

Voordat ze coach werd, was ze afgestudeerd in Communicatie. Ze is niet gemaakt om uren te zitten, op dezelfde plek, dus belandde ze in de horeca. Doordat ze zag dat het werk minder dankbaar was dan ze dacht, ging ze opzoek naar de oorzaak. Ze werd zelf steeds ongelukkiger van de energie om haar heen en besefte dat dit niet meer de plek was waar zij moest zijn. Gillian begreep eindelijk dat hopen op een leuker leven niet helpt zonder actie te ondernemen. Ze moedigt iedereen aan om positief in het leven te staan en om de touwtjes in eigen handen te nemen.

NU IS HET TIJD VOOR JOUW SUCCES!

specialiteiten

Auteur | Ervaringsdeskundige | Personal Trainer | Lifecoach

Fysiek

Na 15 jaar vallen en opstaan, nu blijvende resultaten. Het is geen schema, het is een leefstijl.

Mentaal

Alles is de schuld van de omgeving en de hele wereld is tegen je. Het is vaak een excuus om het proces niet aan te gaan. Het is belangrijk om naar binnen te gaan. Net zoals je hier negatieve emoties ervaart, is dit ook de plek waar geluk te vinden is.

Omgeving

We blijven vaak hangen in het vertrouwde. Onze 'veilige zones'. Vaak zijn deze zones, niet de plekken die je verder gaan helpen. De waarde van een plek of een persoon kan ineens anders aanvoelen. Soms is het tijd voor verandering. ​

Balans

Alles draait om balans. Te veel van iets is niet goed, te weinig is ook niet goed. Stap voor stap, op eigen tempo.